Τι έρευνα είναι αυτή;
Τα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα είναι ιστότοποι που λειτουργούν σαν μια κοινότητα χρηστών του διαδικτύου που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Αυτή η έρευνα έχει σχεδιαστεί για να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με την αυτή την δικτυακή κοινωνικότητα. Με την έρευνα αυτή θέλουμε να διερευνήσουμε το πώς επιδρά η αλληλεπίδρασή μας σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης στην κοινωνικότητα και την προσωπικότητά μας.

Ποιος διεξάγει αυτή την έρευνα;
Ονομάζομαι Κώστας Γόγαλης και η έρευνα αυτή γίνεται στο πλαίσιο της διδακτορικής μου έρευνας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής πολιτικής.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει στην έρευνα αυτή;
Όλες/οι που έχουν ενεργό λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.

Διαδικασία
Θα χρειαστείτε 15 λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και θεωρείστε δεδομένο ότι οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές. Θα τηρηθεί αυστηρά ο κώδικας δεοντολογίας της ακαδημαϊκής έρευνας και θα εξασφαλιστεί απόλυτη εχεμύθεια στις απόψεις σας, καθώς τα αποτελέσματα δημοσιοποιούνται μόνο σε μορφή στατιστικών πινάκων. Δεν αποθηκεύουμε ή γνωρίζουμε το email ή τη διεύθυνση IP σας. Χρησιμοποιούμε τη σουηδική εταιρεία Examinare για τη συλλογή των δεδομένων.

Οι απαντήσεις σας
Όλα τα δεδομένα μεταφέρονται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένα πρωτόκολλα και διατηρούνται σε ασφαλή τοποθεσία.
Οι απαντήσεις σας θα προστεθούν στις απαντήσεις όλων των άλλων και θα μπουν σε υπολογιστή για στατιστική ανάλυση. Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα με ασφάλεια σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων και θα τα διαγράψουμε όταν τελειώσουμε το έργο μας.

Για ποιο λόγο να πάρω μέρος στην έρευνα αυτή;
Μόνο γιατί κάθε ερευνητική διαδικασία είναι μια διαδικασία που μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα τις καθημερινές μας συνήθειες.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με αυτήν την έρευνα, στείλτε email στον Κώστα Γόγαλη στο kgogal@gmail.com


Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας !